main logo
60552

Natalia Morari, despre reținerea lui Stoianoglo: Plahotniuc aplaudă

Jurnalista Natalia Morari a venit cu o reacție în urma reținerii procurorului general suspendat, Alexandr Stoianoglo.

Natalia Morari, despre reținerea lui Stoianoglo: Plahotniuc aplaudăColaj: știri.md

Într-o postare pe Facebook, Natalia Morari spune că „cu o așa viteză de a porni un dosar penal trebuie să poți, să ai un anumit talent”, transmite Știri.md.

„Cu așa o viteză să analizezi toate circumstanțele din cadrul PROCESULUI penal și să decizi, după doar două ore, de a porni un DOSAR penal bazat inclusiv pe o făcătură de a lui Viorel Morari și să-l arestezi pe procurorul general - asta trebuie să poți, să ai un anumit talent.

Aici până și Plahotniuc poate muri de invidie. Doar că el face altceva acum - el aplaudă. Exact ca în carte - победивший дракона становится драконом.

P.S. Rog pe toți trollii să nu-și piardă timpul să-mi amintească unde am fost văzută sau cu cine am făcut copil - cheltuiți-vă salariul pe altceva, aveți prea multă treabă în online-ul moldovenesc”, a scris jurnalista.

De menționat că pe timpul scandalului Morari-Platon, Natalia și-a exprimat admirația față de procurorul general, Alexandr Stoianoglo, afirmând că „un așa procuror de bun în Moldova nu a mai fost”.

Știri.md amintește că procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a fost suspendat din fucție și reținut într-un dosar penal pe 4 capete de acuzare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării