848
1
Năstase: Șor și alți deputați trebuie să fie lipsiți de imunitate
848
1

Ministrul de Interne, Andrei Năstase, ar fi de acord ca deputații să nu aibă o imunitate, însă crede că această opțiune care este promovată este doar niște idei populiste.

„Foarte bine, dacă sunt dispuși de ce nu au făcut-o? Vorbesc despre PDM, care au avut toată puterea, de ce nu au făcut-o până acum. Ar fi putut. Sunt niște oameni populiști. Le înțeleg frustrările și apucăturile, cred că ar trebui să o ia încetișor”, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info.

Întrebat dacă cei din Blocul ACUM ar vota pentru o astfel de inițiativă, Năstase s-a eschivat să răspundă la întrebare și a sugerat să-i întrebăm pe cei din ACUM.

„Ar trebuie să îi întrebați pe cei din Parlamentul Republicii Moldova, care au o agendă foarte bine stabilită, dezoligarhizarea statului, dezomafiotizarea statului și bineînțeles trimiterea la pușcărie a celor care se fac vinovați de spălătoria mafiei rusești, de furtul miliardului, uzurparea puterii în stat. Este important să o luăm pe rând. Bineînțeles că Șor și alții trebuie să fie lipsiți de imunitate”, a conchis Năstase.

Știri.md reamintește că anterior, partidul Șor a anunțat că va veni cu o inițiativă prin care va cere scoaterea imunității deputaților.

Această inițiativă a fost înregistrată astăzi în cadrul Parlamentului.


Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter