main logo
985

Primul proiect de lege propus de fracțiunea Partidului Șor

Fracțiunea parlamentară a Partidului Șor a pregătit un proiect de lege care prevede modificarea Constituției privind anularea imunității de deputat.

Primul proiect de lege propus de fracțiunea Partidului ȘorFoto: știri.md

Deputații fracțiunii Partidului „Șor” consideră că legiuitorii nu au nevoie de privilegii mai deosebite decât ceilalți cetățeni ai țării și trebuie să răspundă în fața legii de rând cu toți ceilalți, transmite Știri.md.

În cadrul unui briefing de presă, Marina Tauber i-a îndemnat pe parlamentarii din alte partide să susțină inițiativa.

„Am elaborat acest proiect și ca răspuns la multiplele speculații în adresa noastră. Acest proiect este o confirmare a faptului că deputaților Partidului ”Șor” nu le este frică de anchetă, nu sunt cu nimic vinovați și nu au de ce se ascunde după imunitate. Am venit în Parlament ca să schimbăm viața oamenilor în bine, dar nu ca să ne ascundem după diferite privilegii. Sperăm că această poziție să fie susținută de absolut toți deputații din Parlament”, a declarat Marina Tauber.

Fracțiunea Partidului Șor amintește că au mai existat tentative de a anula imunitatea parlamentară, dar niciuna nu a fost finalizată, dar anume acum este timpul oportun pentru pune punct pe acest subiect. 

„Noi considerăm acest proiect de lege ca fiind unul democratic și util țării noastre. Știm că astfel de încercări au mai fost. Dar anume astăzi a venit momentul ca toți deputații să se unească în jurul acestei  idei și să rezolve această chestiune importantă pentru țară”, a mai punctat Tauber.

Amintim că mulți deputați din cadrul fracțiunii Partidului Șor sunt vizați în raportul Kroll cu privire la frauda din sistemul bancar, iar Ilan Șor este anunțat în căutare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării