main logo
5572

Năstase: Cavcaliuc, angajat la Ministerul Apărării. Precizare oficială

La începutul lunii septembrie, ministrul de interne, Andrei Năstase, a declarat că Gheorghe Cavcaliuc s-ar fi angajat la Ministerul Apărării.

Năstase: Cavcaliuc, angajat la Ministerul Apărării. Precizare oficială

„Ați văzut ce au făcut la Ministerul Apărării? Am lichidat de la MAI poliția politică. Poliția politică care m-a persecutat și pe mine și pe întreaga societate civilă activă, ambasadori, jurnaliști. O parte din ei au plecat. Mai ales căpeteniile, șeful adjunctul. Acum, tot la inițiativa Ministerului de Interne, au fost intentate 3 dosare penale. Ei bine, oamenii aceștia, care au fost dați afară sau au plecat de acolo, în loc să se regăsească în anchete penale, știți unde se regăsesc? La Voicu, în custodia lui. Sunt angajați la Ministerul Apărării. Se zvonește că și Cavcaliuc este în zona lor de confort", a declarat Andrei Năstase.

Ministerul Apărării al Republicii Moldova a venit cu o reacție la aceste declarații, afirmând că sunt false:

"În legătură cu informaţia apărută în spaţiul public privind /despre angajarea recentă a lui Gheorghe Cavcaliuc în structurile Armatei Naţionale, Ministerul Apărării informează că aceasta este o ştire falsă.

Gheorghe Cavcaliuc nu a fost încadrat şi nu deţine nicio funcţie în instituţia de apărare şi structurile subordonate acesteia", se arată în reacția ministerului, transmite Știri.md.

De precizat că ex-șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, nu a venit cu o reacție la nicio declarație.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării