main logo
14409

Andrei Năstase: Se zvonește că Cavcaliuc a fost angajat la Ministerul Apărării

Ministrul de Interne și președintele Platformei DA, Andrei Năstase, este indignat de faptul că partenerii săi de coaliție nu respectă angajamentele dintre cele trei partide de guvernare.

Năstase: Se zvonește că Cavcaliuc e angajat la Ministerul Apărării

Mai mult, Năstase vede problema în PSRM, care ar încerca să profite din plin din această înțelegere și să își pună oamenii săi sau din fostul regim în funcții cheie. 

Andrei Năstase mai spune că există zvonuri că fostul șef adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, ar fi fost angajat la Ministerul Apărării, alături de alte persoane, care au fost date afară din MAI, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

„Ați văzut ce au făcut la Ministerul Apărării? Am lichidat de la MAI poliția politică. Poliția politică care m-a persecutat și pe mine și pe întreaga societate civilă activă, ambasadori, jurnaliști. O parte din ei au plecat. Mai ales căpeteniile, șeful adjunctul. Acum, tot la inițiativa Ministerului de Interne, au fost intentate 3 dosare penale. Ei bine, oamenii aceștia, care au fost dați afară sau au plecat de acolo, în loc să se regăsească în anchete penale, știți unde se regăsesc? La Voicu, în custodia lui. Sunt angajați la Ministerul Apărării. Se zvonește că și Cavacaliuc este în zona lor de confort. Dacă lucrurile așa vor continua, vom apela la oameni. De asta îi îndemn să își respecte angajamentele făcute pentru societate. Dacă dezoligarhizăm statul, apoi îl dezoligarhizăm. Votăm legea procuraturii și nu ne scremem prea mult că nu ne place aia sau nu ne place aia. O facem pentru oameni. Ieri trebuia să fie votată legea și nu a fost votată”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării