main logo
5157

Marina Tauber, după decizia CC: Sunt într-un șoc plăcut

Deputata Marina Tauber a ieșit într-un live pe pagina ei de Facebook în care și-a expus părerea cu privire la decizia Curții Constituționale.

Marina Tauber, după decizia CC: Sunt într-un șoc plăcutpoză simbol

Deputata partidului Șor, scos în afara legii, Marina Taber a spus că a fost șocată de decizia CC. Declarațiile au fost făcute după ce magistrații Curții au admis sesizarea colegilor ei și astfel, foștii membri ai partidului vor putea candida în alegerile din 5 noiembrie, transmite Știri.md cu referire la agora.md.

„Azi am constat o decizie istorică a CC, prin care a fost declarat neconstituțională legea PAS care interzicea echipei lui Ilan Șor să candideze la alegeri. Imaginați-vă o lume modernă în care îți este interzis să candidezi și să fii ales. Trebuie să recunosc că sunt în șoc. Într-un șoc plăcut. Din acest motiv am avut nevoie de un pic de timp pentru a discuta cu juriștii noștri. Dar acum, dragi colegi, trebuie sa constatăm că binele învinge, încet cu încetul, răul. Asta s-a întâmplat azi. Acum și eu, și toți colegii noștri care își doresc, pot participa la alegeri”, a spus Tauber în live.

Deocamdată nimeni din deputați sau alți înalți oficiali nu a comentat decizia Curții.

Știri.md amintește că magistrații Curții Constituționale au admis sesizarea depusă de Marina Tauber și colegi de-ai săi, membri ai fostului Partid Șor, declarat neconstituțional, declarând neconstituțional art. 16 din Codul electoral.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării