main logo
3561

Maia Sandu a ieșit în fața mulțimii la Parlament: Hoții s-au speriat

Sute de oameni s-au adunat astăzi în fața Parlamentului pentru a o susține pe Maia Sandu.

Maia Sandu a ieșit în fața mulțimii la Parlament: Hoții s-au speriatFoto: știri.md

La eveniment participă președintele ales Maia Sandu, mai mulți deputați și susținători ai PAS, transmite Știri.md.

Oamenii scandează: Maia Sandu președinte!, Noi suntem Poporul! Jos corupția! Jos Dodon! etc.

Președintele ales Maia Sandu a ieșit în fața protestatarilor și a declarat că a luptat, luptă și în continuare va lupta contra corupției.

"Țara este în plină criză pandemică, iar alianța Dodon-Șor se ocupă de reducerea atribuțiilor președintelui, aceasta este grija lor. 

Ei au înțeles că noi vom face ordine în țară, pentru aceasta am obținut votul Dvs. Hoții s-au speriat și se zvârcolesc în continuare, încearcă să-și bată joc de votul dumneavoastră. 

Noi suntem puternici și am luptat și vom lupta împotriva corupților. Nu ne oprim aici, vom reuși să scoatem toți hoții de la putere. Am reușit să-l dăm jos pe Plahotniuc, apoi pe Dodon, vom scăpa și de restul. 

Avem nevoie de o țară bună pentru copiii și părinții noștri. Vreau să vă rog foarte mult să rămânem uniți, să nu ne lăsăm dezbinați", a îndemnat Maia Sandu.

Mai mult, liderul PAS a menționat că din cauza regimului Dodon oamenii sunt nevoiți să iasă în stradă în plină pandemie.

"Tot din cauza lor suntem nevoiți să ieșim azi în stradă în plină pandemie, ca să ne apărăm drepturile. Ce face această majoritate PSRM-Șor în situația în care țara este în plină criză pandemică, criză economică, criză în agricultură. 

Oamenii mor în spitale pentru că nu au medicamente și echipamente, oamenii nu au ce mânca, trec prin timpuri grele, ei însă se ocupă de reducerea atribuțiilor președintelui. Se tem că vom face ordine în țară, ca să oprim hoțiile, ca să pedepsim hoții”, a declarat Maia Sandu.

Știri.md amintește că președintele ales, Maia Sandu, a chemat oamenii să iasă la protest azi, 3 decembrie, la ora 10:00, în fața Parlamentului pentru a-și apăra votul.

Reamintim că SIS-ul ar putea fi scos din subordinea președintelui. Proiectul a fost votat deja de Comisia juridică, iar astăzi, 3 decembrie, va fi dezbătut în Legislativ.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării