main logo
3582

Lilian Carp explică întâlnirea cu Iurie Topală într-un parc din Capitală

Deputatul ACUM, Lilian Carp, a venit cu o reacție după ce deputatul socialist Grigore Novac a publicat o fotografie în care acesta discută cu șeful Întreprinderii de Stat „Calea Ferată a Moldovei” (CFM), Iurie Topală, într-un parc din Capitală.

Lilian Carp explică întâlnirea cu Iurie Topală într-un parc din CapitalăFoto: știri.md

Contactat de Știri.md, deputatul Lilian Carp a confirmat că a avut o întâlnire cu Iurie Topală.

Deputatul susține că a fost o întrevedere spontană și de scurtă durată.

"Domnul Topală a venit să-mi explice că acel caz pe care l-am făcut eu public privind metalele neferoase la Calea Ferată, de fapt este documentat de poliție din prima zi, 23 iulie și mi s-a explicat că întreprinderea a întreprins măsurile necesare ca acest caz să fie documentat, iar mai departe nu depinde de ei, dar de organele de drept. Domnul Topală a ținut să-mi explice cum a fost situația. Aceasta a fost tema discuției noastre, mi-a arătat și copii la câteva acte privind acțiunile pe care le-au întreprins încă din data de 23 iulie și că acest caz nu a fost făcut public pentru că nu s-au întreprins acțiuni din partea Comisariatului de Poliție din Bender, iar întreprinderea nu poartă nicio vină", a explicat Lilian Carp.

Știri.md amintește că anterior, Lilian Carp a declarat că la Căile Ferate ar funcționa niște scheme de vindere ilegală a metalelor colorate precum este cuprul sau aluminiul, iar în afacere ar fi implicați angajați ai întreprinderii și chiar persoane de la conducere.

Amintim că astăzi, deputatul socialist, Grigore Novac, a publicat o fotografie cu Lilian Carp și Iurie Topală într-un parc din Capitală și a declarat că astfel de acțiuni ale deputaților din majoritatea parlamentară știrbesc din imaginea actualei guvernări.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării