main logo
9142

Fotografia spion a unui deputat PSRM într-un parc din Chișinău

Șeful Întreprinderii de Stat „Calea Ferată a Moldovei” (CFM), Iurie Topală, și deputatul ACUM, Lilian Carp, au fost surprinși într-un parc din Capitală discutând.

Fotografia spion a unui deputat PSRM într-un parc din ChișinăuFoto: Facebook.com

O fotografie ce demonstrează întrevederea foștilor colegi din PL a fost distribuită pe o rețea de socializare de deputatul socialist, Grigore Novac, transmite Știri.md.

Potrivit lui Novac, astfel de întâlniri ale deputaților din majoritatea parlamentară știrbesc din imaginea actualei guvernări.

"Interesant tablou de dimineață. Însă pe lângă toate acestea, aș recomanda partenerilor din majoritatea parlamentară să se abțină de la astfel de întâlniri cu elemente corupte cum ar fi domnul Topală. Astfel de acțiuni știrbesc din imaginea actualei guvernări. Chiar dacă la astfel de întâlniri participă domnul Carp care pretinde că este moralitatea națiunii și periodic ne citește lecții în stilul său", a comentat Grigore Novac.

Știri.md menționează că șeful Întreprinderii de Stat „Calea Ferată a Moldovei” (CFM), Iurii Topală, s-ar fi aflat în concediu, însă este așteptat să-și dea demisia.

Anterior, ministrul Economiei, Vadim Brînzan, a declarat că Iurie Topală și-a luat concediu de boală pentru 4 luni pentru a scăpa de demisie. 

„Directorul întreprinderii „Calea Ferată” s-a îmbolnăvit de urgență în luna iunie și până la mijlocul lunii octombrie trebuie să fie bolnav. Probabil acesta este termenul care ni l-a dat pentru Guvernul nostru. Ce observ eu, oamenii pot să-și ia concediu câte 3-6 luni. Acum un procuror pentru 8 luni nu știm unde a plecat. În SUA, timp de 20 de anii, nu am văzut pe nimeni să-și ia concediu mai mult de două săptămâni”, a declarat ministrul Economiei, Vadim Brînzan.

Contactat de Știri.md, depuatul Lilian Carp a confirmat că a avut o întâlnire cu Iurie Topală.

Citește și: Lilian Carp explică întâlnirea cu Iurie Topală într-un parc din Capitală

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării