main logo
4364

Grosu, despre candidatura Nataliei Morari: Kremlinul a mai scos unul

„Kremlinul a mai scos unul”, așa a comentat președintele Parlamentului, Igor Grosu, intenția jurnalistei Natalia Morari de a candida la alegerile prezidențiale din această toamnă.

Grosu, despre candidatura Nataliei Morari: Kremlinul a mai scos unulColaj: Știri.md

Potrivit lui Grosu, Natalia Morari ar face parte din scenariul Kremlinului, care are intenția să creeze destabilizări și să perturbe procesele interne ale R. Moldova în drumul spre aderarea la Uniunea Europeană, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

„Kremlinul a mai scos unul. Probabil va testa pe mai mulți, dar 1, 2, 3 (n.r. - Natalia Morari) este al treilea, nu al patrulea, cred că este al patrulea. Mă refer la toți care s-au lansat până acum. Regimul de la Kremlinul, probabil, va testa pe unul, pe altul și când o să primească comanda, o să mai facă niște acțiuni, dar eu cred că face parte din scenariul gândit de destabilizare, de perturbare a procesului nostru de integrare europeană”, a declarat Igor Grosu.

Știri.md amintește că, pe data de 18 iulie, în cadrul unei conferințe de presă, jurnalista Natalia Morari a anunțat că va candida independent la alegerile prezidențiale din această toamnă.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării