main logo
1868

Doi deputați care au plecat de la PDM se alătură Partidului Șor

Deputații Vladimir Vitiuc și Violeta Ivanov, care au plecat de la Partidul Democrat din Moldova, s-au alăturat fracțiunii Partidului Șor.

Doi deputați care au plecat de la PDM se alătură Partidului ȘorColaj: știri.md

Despre aceasta anunță formațiunea printr-un comunicat de presă, transmite Știri.md.

"Partidul Politic „ȘOR” salută anunțul deputaților Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc, aleși pe listele Partidului Democrat, care au decis, în actualul context politic, când această formațiune a fost subjugată totalmente intereselor personale, de natură electorală ale lui Igor Dodon, să părăsească PDM și fracțiunea parlamentară a acestuia și să se alăture deputaților noștri", se arată în comunicat.

Totodată, Partidul Politic „ȘOR” spune că a atenționat de mai mult timp că alianța PSRM-PDM este una în detrimentul R. Moldova, care nu ține cont de interesele cetățenilor și ale țării, singurul scop al acesteia fiind menținerea socialiștilor la guvernare și realegerea lui Igor Dodon în funcția de președinte.

"Considerăm decizia celor doi deputați ca fiind singura corectă și unica posibilitate de a-și realiza programul electoral și promisiunile date alegătorilor în campania electorală din 2019", se mai artă în comunicat.

Astfel, partidul condus de Ilan Șor ajunge să aibă o fracțiune parlamentară formată din 9 deputați.

Amintim că, săptămâna trecută, patru deputați din Parlamentul RM au declarat că părăsesc PDM.

Totodată, Grupul Pro Moldova, în frunte cu Andrian Candu, a anunțat formarea unui bloc anti-guvernamental și a cerut și altor partide din opoziție să se alieze. Doar Partidul Șor a dat curs inițiativei.

Știri.md menționează că că tot astăzi, 11 mai, câțiva primari și consilieri au plecat din PDm și au anunțat că aderă la Partidul Șor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării