492
4
Dodon, despre criticile la adresa sa: Încearcă să mă destabilizeze psihologic ca să cedez
492
4

Președintele țării, Igor Dodon, susține că atacurile împotriva sa s-au intensificat, întrucât se apropie alegerile șefului statului.

În cadrul unui nou episod al emisiunii "Președintele Răspunde", Igor Dodon a menționat că nu va ceda, transmite Știri.md.

"Republica Moldova este într-o situație dificilă. Avem o criză economică, pandemie, secetă, iar unii încearcă să provoace și o criză politică, să dea jos Guvernul, să fie haos.

Oligarhii au încercat în această săptămână să demită Procurorul General, care este unul integru și cu verticalitate, iar acest lucru nu place.

Atacurile împotriva mea la fel s-au intensificat, întrucât se apropie alegerile șefului statului. Cu toate că eu nu am anunțat că voi candida, toți înțeleg că în eventualitatea participării mele la prezidențiale, eu am cele mai bune șanse.

Ceea ce fac acum ei, încearcă să mă destabilizeze psihologic, ca eu să cedez, însă vă spun ferm – acțiunile voastre nu vor avea niciun efect, noi vom fi mai consolidați ca echipă", a declarat Igor Dodon.

Știri.md amintește că Deputatul PPDA Iurie Reniță a susținut o conferință de presă de la tribuna Parlamentului, în cadrul căreia a prezentat un video în care apare președintele Igor Dodon, fostul lider al PDM, Vlad Plahotniuc, și mâna dreapta a celui din urmă, Serghei Iaralov.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter