main logo
956

Cebotari îl acuză pe Năstase: Să nu-l lăsăm să ne fure alegerile

Vladimir Cebotari îl acuză pe contracandidatul său Andrei Năstase că și-a început campania electorală înainte de a fi înregistrat în cursa pentru alegerile locale.

Cebotari îl acuză pe Năstase: Să nu-l lăsăm să ne fure alegerileColaj: Știri.md

"Să nu-l lăsăm pe Năstase să fure alegerile!

După ce s-a început deja fraudarea alegerilor prin intimidarea contracandidaților, prin dosare penale deschise împotriva unora dintre ei, ACUM, Andrei Năstase comite o nouă ilegalitate. Deși nu e înregistrat încă oficial în cursă, fură startul campaniei electorale și își lansează azi oficial candidatura, în cadrul unei manifestații pompoase la Teatrul Verde din capitală", se arată într-o postare pe pagina de facebook al lui Cebotari, transmite Știri.md

În acest context, deputatul democrat se întreabă cum va proceda mai departe Năstase, dacă startul campaniei l-a început cu ilegalități. 

"O sa facă așa cum a făcut ca ministru, abuzuri, șantaj, intimidări și peste toate pune un imens crucifix, în speranța să îi ierte păcatele Cel de Sus pentru nelegiuirile pe care le face.

Oamenii din Chișinău vor un primar bun, care poate construi, realiza proiecte, rezolva problemele oamenilor, nu un palavragiu distrugator", a conchis Cebotari. 

Știri.md amintește că blocul ACUM s-a lansat ieri, 21 septembrie, oficial în campania electorală

Pentru funcțiile de primari în localitățile din țară blocul ACUM înaintează 700 de candidați, peste 1.100 candidați pentru funcția de consilieri raionali și peste 9.000 de candidați la funcția de consilieri locali.

Menționăm că liderul Platformei DA a depus actele la CEC la data de 19 septembrie curent, în ultima zi de înregistrate. La sfârștiul zilei de 19, Comisia Electorală de Cirucmscripție Electorală informa că au fost înregistrați 7 candidați, iar dosarele celorlalți 14 concurenți sunt în curs de examinare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării