main logo
559

Declarațiile lui Năstase, după ce s-a înregistrat în cursa electorală

Candidatul Blocului ACUM pentru funcția de primar al Chișinăului, Andrei Năstase, și-a depus actele pentru a se înregistra în cursa electorală.

Declarațiile lui Năstase, după ce s-a înregistrat în cursa electorală

„Decizia de a candida aparține locuitorilor municipiului Chișinău, sînt încrezut că nedreptatea care s-a făcut anul trecut, va fi răzbunată. 

Am încredere în oamenii noștri care vor face dreptate lor și orașului”, a menționat Andrei Năstase, transmite Știri.md cu referire la noi.md.

Întrebat despre înregistrarea deputatului ACUM, Octavian Țîcu la funcția de primar al Capitalei din partea Partidului Unității Naționale (PUN), Năstase spune că „a greșit”. 

De asemenea, potrivit legislației, Andrei Năstase trebuie să-și suspendeze activitatea din funcția de ministru și viceprim-ministru. 

„Nu renunț la MAI, deoarece el nu-mi aparține. Sunt încrezut că de acum încolo, orice nume va fi în fruntea MAI va funcționa în beneficiul oamenilor. 

Am pus bazele unei instituții funcționale, depolitizate”, a mai adăugat Năstase. De menționat că pentru șefia Capitalei s-au înregistrat 21 de candidați.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării