466
0
Ce spune Litvinenco despre proiectul de lege propus de Partidul Șor
466
0

Deputatul ACUM, Sergiu Litvinenco, a venit cu o reacție după ce fracțiunea parlamentară a Partidului Șor a anunțat un proiect de lege care prevede modificarea Constituției privind anularea imunității de deputat.

Foto: protv.md

Deputatul e de părerea că toți trebuie să fie egali în fața legii și nimeni nu trebuie să fie mai presus de lege, transmite Știri.md.

"Mi s-a cerut un comentariu pe marginea declarațiilor lui Tauber legate de excluderea imunității parlamentare din Constituție. Raspuns: nu comentez declarațiile unor hoți ordinari locul cărora nu este în Parlament, ci în altă parte. Legat de problema imunității deputatului ca atare: în cazul în care în Republica Moldova va exista justiție, imunitatea parlamentară va trebui să vizeze exclusiv opiniile exprimate în exercitarea mandatului. Toți trebuie să fie egali în fața legii și nimeni nu trebuie să fie mai presus de lege", a scris pe o rețea de socializare Sergiu Litvinenco.

Știri.md amintește că fracțiunea parlamentară a Partidului Șor a pregătit un proiect de lege care prevede modificarea Constituției privind anularea imunității de deputat.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter