main logo
3276

Cavcaliuc, după ce a fost anunțat în căutare prin Interpol: Show și circ de 2 bani

Ex-șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, a venit cu o reacție după ce a fost dat în căutare internațională prin intermediul Interpol de către autoritățile de la Chișinău.

Reacția lui Cavcaliuc, anunțat în căutare prin Interpol: Circ de 2 baniFoto: captura video

Într-un video pe o rețea de socializare, Cavcaliuc menționează că această informație reprezintă "un show și circ de 2 bani" din partea Procuraturii Generale, transmite Știri.md.

"Procuratura continuă circul la comanda politicienilor cărora le suntem incomozi atât eu, cât și echipa PACE. Înainte să plec în deplasare în Marea Britanie, eu am informat Procuratura printr-o scrisoare pe care am semnat-o personal, am trimis-o și am anexat ordinul de deplasare de serviciu al companiei unde activez. Cu toate acestea, Procuratura continuă să facă show și circ de 2 bani doar pentru a mă ponegri", a declarat Cavcaliuc.

Totodată, liderul PACE a subliniat că, astăzi, a primit un mesaj de la un angajat din cadrul Procuraturii Sângerei în care se menționează că această informație are scopul de a-l defăima.

"În mesaj era scris: dle Cavcaliuc, toată această informație din presă este o minciună. Procurorul care duce cazul este șantajată de șefii ei și de politicieni, a trimis o interpelare pentru localizarea Dvs., având un plan bine pus la punct pentru defăimarea Dvs. Doar să anunțe că sunteți căutat prin Interpol, fără să anunțe localizarea. Tot persoana respectivă m-a informat că Procuraturii i-a venit un răspuns de la Interpol și sunt agitați toți cei din Procuratură că nu le-a mers planul de a mă ponegri pe mine și pentru a arăta că sunt în căutare", a mai declarat Cavcaliuc.

Amintim că controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon, dar și ex-șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, au fost dați în căutare internațională prin intermediul Interpol de către autoritățile de la Chișinău.

Ați depistat o greșeală Evidențiați cuvântul și apăsațictrl+enter

Raportați o greșeală

Eroare în text:......
Distribuie știreaDistribuie

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării