main logo
2586

Candu: Dodon i-a mulțumit lui Plahotniuc în 2016. Replica de la staff

Fostul vicepreședinte al PDM Andrian Candu, actualul lider Pro Moldova cunoaște că în noaptea de după alegerile din 30 octombrie 2016, Igor Dodon l-ar fi vizitat pe Vlad Plahotniuc pentru a-i mulțumi că a ajuns șef de stat.

Candu: Dodon i-a mulțumit lui Plahotniuc în 2016. Replica de la staff

„Din câte înțeleg Igor Dodon a și mulțumit Partidului Democrat pentru faptul că a ajuns președinte. Nu am probe, dar cunosc că, în noaptea de după alegeri (n.r. din 2016), Igor Nicolaevici împreună cu prima doamnă l-a vizitat personal pe Vlad Plahotniuc pentru a-i mulțumi pentru că a devenit președinte”, a spus Andrian Candu într-o apariție live pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md.

Astfel, acesta l-a provocat pe Igor Dodon să demonstreze că nu este adevărat, iar „dacă spuneți că nu e adevărat, s-ar putea să vă treziți și cu probe”, l-a prevenit Candu pe actualul președinte.

Potrivit tv8.md, după declarațiile făcute de Andrian Candu, purtătoarea de cuvânt a lui Igor Dodon, Ludmila Munteanu, a menționat că „domnul Candu o face pe dracu-n în patru să-i fie de folos Maiei Sandu în această campanie. Oligarhii știu de ce…”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării