main logo
1497

Candu: Dodon a venit personal în 2016 la Plahotniuc să-i mulțumească

După ce a declarat ieri că Igor Dodon a devenit președinte, acum patru ani, grație PDM, iar Dodon a negat azi, fostul vicepreședinte al PDM Andrian Candu, actualul lider Pro Moldova, continuă acuzațiile.

Candu: Dodon a venit personal în 2016 la Plahotniuc să-i mulțumească

Andrian Candu spune că, deși nu are probe în acest sens, cunoaște că în noaptea de după alegerile din 30 octombrie 2016, Igor Dodon împreună cu prima doamnă, Galina Dodon, l-ar fi vizitat pe Vlad Plahotniuc pentru a-i mulțumi că a ajuns șef de stat, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

„Din câte înțeleg Igor Dodon a și mulțumit Partidului Democrat pentru faptul că a ajuns președinte. Nu am probe, dar cunosc că, în noaptea de după alegeri (n.r. din 2016), Igor Nicolaevici împreună cu prima doamnă l-a vizitat personal pe Vlad Plahotniuc pentru a-i mulțumi pentru că a devenit președinte”, a spus Andrian Candu acum câteva minute într-o apariție live pe pagina sa de Facebook.

Astfel, acesta l-a provocat pe Igor Dodon să demonstreze că nu este adevărat, iar „dacă spuneți că nu e adevărat, s-ar putea să vă treziți și cu probe”, l-a prevenit Candu pe actualul președinte.

Totodată, Andrian Candu, fost vicepreședinte al PDM, fin de cununie al fostului președinte democrat Vladimir Plahotniuc, a reiterat faptul că Partidul Democrat din Moldova și-a mobilizat echipele din teritoriu în campania prezidențială din 2016 în susținerea lui Igor Dodon.

Asta chiar dacă, oficial, atunci, formațiunea declara că o susține pe candidata Partidului Acțiune și Solidaritate Maia Sandu, după ce formațiunea l-a retras din cursa electorală pe Marian Lupu.

În context, Andrian Candu și-a îndemnat colegii să o susțină în turul doi pe Maia Sandu, nu atât pentru ea, cât „împotriva lui Igor Dodon”.

„Știți foarte bine că nu-i sunt deloc simpatic Maiei Sandu. Știți foarte bine că ne-am și confruntat la o televiziune. Dar, cu toate acestea, consider că Maia Sandu trebuie să-l bată de să-l rupă în turul doi pe Igor Dodon. Iar Igor Dodon cu haita sa treebuie să plece în istorie”, a mai spus Candu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării