main logo
1738

Candu, despre Platon: Raiderul numărul 1 din CSI se transformă în procuror la TV

Liderul Pro Moldova, Andrian Candu, a venit cu o reacție după ce într-un interviu postului TV8 Veaceslav Platon a declarat că deţine mai multe probe privind implicarea mai multor politicieni, inclusiv actuali deputaţi, în furtul miliardului.

Candu, despre Platon: Raiderul numărul 1 se transformă în procuror la TVColaj: știri.md

Într-o postare pe o rețea de socializare, Candu se arată deranjat de faptul că în cadrul interviului Platon a adus multe acuzații la adresa sa, iar moderatorul nu i-a dat dreptul la replică, transmite Știri.md.

"Ieri, am asistat peste două ore cum un pușcăriaș face justiție. Nu în capul lui, dar la televizor. Două ore de emisie, în care au fost aduse acuzații în stânga și în dreapta, fără ca moderatorul să acorde dreptul la replică celor vizați sau să-i ceară „justițiarului” probe.

Raiderul numărul 1 din CSI se transformă în procuror la TV. Ambițiile nu se opresc aici și vedem deja planuri de reformare a justiției în viziunea largă și stalinistă a noilor stăpâni ai Moldovei. Reality show-ul cu hoți cu acte în regulă este abia la început. Luați pop-corn moldoveni, pâine nu-i, lucru n-avem, avem COVID si avem spectacole spre desfătarea mulțimii.

Scenariul și scopul e clar. Binomul Dodon-Platon în acțiune pentru obținerea celui de-al 2-lea mandat de președinte," a scris Andrian Candu.

Știri.md reamintește că Platon a fost eliberat ieri, 15 iunie.

Ulterior, Platon a venit în fața jurnaliștilor și a declarat că nu intenționează să plece din R. Moldova.

Citește și: Platon anunță că are probe: Candu e arhitectul furtului miliardului

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării