main logo
1097

Candu, către Dodon: Împotriva epidemiei nu lupți cu blindatele

Liderul grupului parlamentar Pro Moldova, Andrian Candu, este dezamăgit de acțiunile întreprinse de către autorități în procesul de luptă cu pandemia de COVID-19.

Candu, către Dodon: Împotriva epidemiei nu lupți cu blindateleColaj: știri.md

„Împotriva epidemiei nu lupți cu blindatele cu mitraliere”, s-a adresat Andrian Candu în cadrul unui briefing președintelui țării, transmite Știri.md.

„Mă adresez președintelui R. Moldova, care se pare că este multifuncțional, deja și medic superior al țării, comandant suprem al Armatei, care a scos blindate cu mitraliere împotriva virusului, dar și Guvernului, noi ne-am așteptat la măsuri economice și sociale în lupta împotriva pandemiei, dar și măsuri economice pentru a susține economia țării pentru a nu ajunge în colaps”, a menționat deputatul.

În cele din urmă, grupului parlamentar Pro Moldova a prezentat, astăzi, un proiect de lege anti-criză cu măsuri economice și sociale, prevăzute pentru combaterea crizei din țară.

Știri.md amintește că președintele țării, Igor Dodon, a semnat decretul ce le va permite soldaților din Armata Națională să patruleze străzile, alături de polițiști pentru a preveni infectarea cetățenilor cu COVID-19.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării