main logo
1491

Candidatul Ruslan Codreanu la șefia Capitalei: Noi am votat

Ruslan Codreanu, candidat la șefia Capitalei din partea Blocului Electoral „Ruslan Codreanu”, și-a exercitat dreptul la vot astăzi, 5 noiembrie.

Candidatul Ruslan Codreanu la șefia Capitalei: Noi am votatFoto: Facebook/Ruslan Codreanu

„Noi am votat! Pentru cine am votat anul acesta? Pentru oameni și pentru echipa care va ști să transforme problemele în oportunități! Puterea Chișinăului sunt oamenii!”, a scris Ruslan Codreanu pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md. 

Candidatul Blocului Electoral „Ruslan Codreanu” a mers la secția de votare alături de fiica sa.

„Am votat pentru oameni, pentru un Chișinău unde oamenii să fie mai educați, mai sănătoși și mai înstăriți. Am votat pentru un oraș în care Primăria să fie împreună cu oamenii. Am votat pentru o Primărie transparentă, care dezvoltă și construiește. Puterea Chișinăului sunt oamenii Chișinăului. Adversarilor mei le doresc succes. Indiferent de rezultate, noi vom munci pentru orașul Chișinău și pentru oamenii orașului”, a spus Codreanu la secția de votare.

Știri.md amintește că astăzi, 5 noiembrie, în R. Moldova au loc alegeri locale generale, iar cele aproape 2.000 de secții de votare sunt deschise de la ora 07:00 până la ora 21:00.

Astfel, centrele multifuncționale ale Agenției Servicii Publice vor asigura înregistrarea la reședința temporară a studenților și elevilor cu drept de vot înmatriculați la instituțiile de învățământ în localitatea respectivă.

Cetățenii vor primi cel puțin două buletine de vot de la membrul biroului electoral al secției de votate, în funcție de unitatea teritorial-administrativă unde vor vota.

În cadrul alegerilor locale generale din 5 noiembrie nu va fi organizat exit-poll.

La ora 09:00, misiunea Promo-LEX de observare a alegerilor locale generale care au loc duminică a prezentat primele încălcări înregistrate oficial. Astfel, Asociația Promo-LEX a recepționat 141 de semnalări de incidente de la observatori, 44 de incidente fiind deja prelucrate.

Video: TV8.md

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării