main logo
1007

BCS vrea o Comisie parlamentară în cazul rachetei. Grosu: Fățarnici!

Deputata BCS Irina Lozovan a cerut crearea unei Comisii parlamentare care să investigheze incidentul de la Naslavcea.

BCS vrea o Comisie parlamentară în cazul rachetei. Grosu: Fățarnici!

”În ceea ce privește Naslavcea, haideți să ne abținem de la declarații tari care deocamdată nu sunt justificate și confirmate de experți. Noi totul am văzut și am auzit doar din sursele mass-media.

Aș vrea ca astăzi să nu avem manipulări și insinuări care nu sunt demonstrate. Propunem să fie constituită o Comisie Parlamentară care să meargă la fața locului și să discute cu cetățenii și experții și va face anumite concluzii bazate pe fapte. 

Atunci noi vom înțelege ce s-a întâmplat și în ce circumstanțe”, a declarat deputata, transmite Știri.md.

În replică, șeful Parlamentului a declarat: ”Mă întreb oare ce trebuie să se mai întâmple? Au trecut trei rachete și au survolat spațiul nostru aerian și au bombardat orașele din vestul Ucrainei, acum un proiectil a fost dat jos și o parte a explodat pe teritoriul nostru. Știți că aceste rachete pot cădea pe terenuri de joacă ale copiilor.

Doamne, ferește, ce trebuie să se mai întâmple ca voi să vă treziți. Ca în bancul cela: Dă, Doamne, și o bombă la mine în ogradă. 

Atât de ipocriți și fățarnici sunteți! Explodează! Bine că nu au fost deteriorări și victime. Treziți-vă, bre, lăsați ipocrizia și fățărnicia, râd toți de voi”.

Și deputatul Dumitru Alaiba a declarat că este împotriva ”abținerii” de la declarații în vederea incidentului care a avut loc.

”Este un subiect foarte personal, deoarece localitatea în care eu am locuit până la 17 ani se află la 8 km de la locul exploziei. Aceste rachete sunt o decizie, nu un accident”, a spus deputatul.

Știri.md reamintește că o rachetă a căzut pe 31 octombrie în localitatea Naslavcea.

În urma celor întâmplate, Ministerul Apărării a anunțat că geniștii Armatei Naționale s-au deplasat spre Naslavcea.

Ulterior, autoritățile au anunțat că au restricționat accesul în zona din extremitatea de nord a localității Naslavcea, unde azi-dimineață a căzut o rachetă.

Citește și: Momentul în care racheta cade pe teritoriul țării, surprins de camere

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării