main logo
2339

Batrîncea, despre perchezițiile de la Dodon: Show de doi bani

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) reacționează la perchezițiile de la domiciliul lui Igor Dodon, catalogându-le drept un show.

Batrîncea, despre perchezițiile de la Dodon: Show de doi baniFoto: Captură video

Membrii fracțiunii susțin o conferință în acest sens, transmite Știri.md.

"Perchezițiile de la colegul nostru, fostul președinte Igor Dodon, este un show de doi bani ca și toată campania de intimidare a opoziției. 

Ei luptă cu opoziția. V-am informat și anterior că colegii noștri, deputații, colegii din teritorii zilnic sunt intimidați și supuși presiunilor mai ceva ca în perioada lui Vlad Plahotniuc. Este un caz simptomatic, raionul Cahul, unde colegul nostru a fost reținut pe nedrept.

De asemenea, mulți colegi din teritorii au nevoie de susținere juridică. Zilnic deputații primesc amenințări. Atunci când guvernarea nu e capabilă să conducă țara, ea luptă cu opoziția. (...) Condamnăm acest joc periculos, cei care au pornit această provocare vor destabilizări", spune Batrîncea.

Deputatul a mai spus că acuzațiile inventate la adresa fostului președinte nu au nimic în comun cu democrația și reprezintă o nouă încercare de a suprima opoziția.

"Timp de un an, această guvernare și-a arătat neputința și incompetență în gestionarea situației din țara noastră. Dar, în loc să se ocupe de soluționarea problemelor cu care se confruntă cetățenii și să ajute populația în situația critică în care s-a pomenit, regimul luptă împotriva opoziției și împotriva exprimării libere a opiniei. Acest lucru nu are nimic în comun cu promisiunile preelectorale și nici cu democrația autentică.

Îl vom apăra pe colegul nostru, ex-președintele Igor Dodon și vom apăra democrația în Moldova", a mai declarat acesta.

Procurorii anticorupție în comun cu ofițerii CNA și SIS au descins în această dimineață, 24 mai, cu percheziții la domiciliul fostului președinte al țării, Igor Dodon. Acesta este vizat în dosarul „kuliok”.

Citește și: Percheziții la Igor Dodon: Declarațiile avocatului și ale procurorului

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării