main logo
2177

Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă condamnă actul terorist

Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă condamnă atacul terorist care a avut loc la Moscova în această seară și exprimă condoleanțe rudelor și prietenilor celor uciși și răniți.

Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă condamnă actul terorist

Totodată, Ambasada face apel la cetățenii moldoveni din Federația Rusă să rămână vigilenți și să se abțină de la participarea la evenimentele în masă, transmite Știri.md.

„Dacă sunteți în Moscova și aveți nevoie de asistentă sau informații suplimentare, vă rugăm să contactați misiunea diplomaticã la numerele de telefon +7 (929) 964-90-79; +7 (925) 036-41-75; +7 (926) 838-41-47 sau să ne scrieți un mesaj pe moscova@mfa.gov.md.

Vă rugăm să fiți vigilenți și să urmați instrucțiunile autorităților locale pentru a vă asigura siguranța personală. Ambasada este în contact cu autoritățile locale pentru a stabili dacă printre victime sunt și cetățeni moldoveni”, sea arată în mesajul publicat de Ministerul Afacerilor Externe de la Chișinău.

Amintim că mai multe persoane au fost ucise și rănite în incidentul armat care a avut loc astăzi la sala de concerte Crocus City Hall din apropierea Moscovei.

În context, ex-președintele Igor Dodon și ex-premierul Ion Chicu au venit cu mesaje de condoleanțe după atacul armat de la Moscova.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării