main logo
3799

Adriana Bețișor, la acuzațiile Maiei Sandu: Nu am ce comenta

Șefa interimară a Procuraturii Anticorupție, Adriana Bețișor, neagă acuzațiile prim-ministrei Maia Sandu precum că ar fi tergiversat dosarul fraudei bancare pe numele deputatului Ilan Șor.

Adriana Bețișor, la acuzațiile Maiei Sandu: Nu am ce comentaFoto: agora.md

Solicitată de Unimedia, Bețișor a menționat că fiecare acțiune privind desfășurarea anchetei a fost raportată, transmite Știri.md

„Nu am ce comenta aceste acuzații, deoarece toată activitatea privind desfășurarea și mersul anchetei a fost raportat. Acest dosar nu este instrumentat doar de o singură persoană, adică de mine, dar de un grup format din mai multe persoane”, ne-a comunicat procurorul-șef al Procuraturii Anticorupție.

Amintim că Prim-ministra Maia Sandu vrea demisia Adrianei Bețișor și să fie anchetată pentru „prejudicierea statului în urma deciziilor sale întârziate și a instrumentării dosarelor la comandă politică”, acuzând-o că a tergiversat dosarul în frauda bancară pe numele deputatului Ilan Șor.

Știri.md amintete că azi, 26 iunie, procurorii au aplicat sechestru pe mai multe bunuri care aparțin deputatului Ilan Șor.

Tot astăzi, procurorii au cerut mandat de arest pe numele lui Ilan Șor pe motiv că acesta a încălcat măsura preventivă de control judiciar, în cadrul dosarului pe frauda bancară. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării