main logo
1396

Un bărbat a fost arestat în Florida pentru amenințări la adresa lui Joe Biden

Un bărbat a fost arestat în Florida pentru că a proferat amenințări împotriva lui Joe Biden, la câteva zile după o tentativă de asasinat împotriva rivalului său republican, Donald Trump, care a stârnit critici puternice la adresa serviciilor de securitate, au indicat miercuri autoritățile, notează AFP.

Un bărbat, arestat în Florida pentru amenințări la adresa lui Joe BidenFoto: agerpres.ro

Originar din Quincy, statul Florida, bărbatul de 39 de ani a fost arestat pentru că „a trimis mesaje de amenințare și a proferat amenințări la adresa președintelui Joe Biden și a altor responsabili federali”, a declarat biroul procurorului într-un comunicat, transmite Știri.md cu referire la agerpres.ro.

Potrivit acuzării, acest bărbat și-a difuzat amenințările online și le-a proferat și atunci când a fost internat într-o unitate de psihiatrie luna trecută. El a fost reținut luni și plasat în arest în așteptarea procesului.

Candidat republican la alegerile prezidențiale din noiembrie, Donald Trump a fost ținta unor focuri de armă sâmbătă în cursul unui miting în aer liber în Pennsylvania.

Un participant la miting a fost ucis, iar trăgătorul a fost împușcat de lunetiștii din Secret Service, însărcinat cu protecția personalităților politice americane de rang înalt.

De atunci, acest serviciu de securitate este subiectul multor critici.

Președintele democrat Joe Biden, candidat la realegerea sa, a ordonat o anchetă independentă pentru a stabili cum trăgătorul a putut ajunge atât de aproape de fostul președinte.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării