main logo
10882

Tentativă de asasinat: Trump, împușcat la un miting din Pennsylvania

Tentativă de asasinat la adresa lui Donald Trump. Fostul președinte american a fost rănit la o ureche, într-un schimb de focuri, la un miting de campania în orașul Butler, statul Pennsylvania. Potrivit autorităților din SUA, atacatorul a fost lichidat, iar unul dintre participanții la eveniment a murit.

Tentativă de asasinat: Trump, împușcat la un miting din PennsylvaniaFoto: cnn

Donald Trump ținea un discurs în Butler, Pennsylvania în momentul incidentului. După ce s-au auzit focurile de armă, fostul președinte american s-a lăsat la pământ, fiind imediat înconjurat de forțele de securitate, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

„Am auzit zgomote puternice. La început m-am gândit că sunt focuri de artificii. Dintr-o dată, toată lumea a început să țipe", a declarat Alayna Treene de la CNN, care relata de la miting.

Trump a fost apoi ridicat de personalul de securitate pentru a fi ajutat să părăsească scena.

Înainte de asta, Trump a strigat către mulțime și a ridicat pumnul. În imaginile surprinse la fața locului se poate observa că fostul președinte a fost rănit în zona urechii și a tâmplei, având dâre de sânge pe față.

Trump a fost apoi dus într-un vehicul și evacuat de la fața locului. Incidentul a avut loc la câteva momente după ce a urcat pe scenă la miting.

Reporterii Pool de la mitingul din Butler, Pennsylvania, unde fostul președinte Donald Trump a fost scos de pe scenă în grabă, au raportat că au auzit „o serie de explozii sau bubuituri puternice” înainte ca agenții de securitate să se repeadă spre Trump.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării