main logo
5253

Austria: Toată mâncarea confiscată de la călători, aruncată la gunoi

La frontiera austriacă, toată mâncarea confiscată de la călători a fost aruncată la gunoi. Incidentul s-ar fi întâmplat ieri, 12 ianuarie.

Austria: Toată mâncarea confiscată de la călători, aruncată la gunoiColaj: știri.md

Pare a fi vorba despre un mijloc de transport cu moldoveni, întrucât despre incident a relatat un conațional, pe o rețea de socializare, transmite Știri.md.

Menționăm că nu ar fi singurul caz de acest fel. La data de 20 decembrie 2022, un autocar care se îndrepta din Republica Moldova spre Franța a fost supus unui control, la intrare în Austria dinspre Ungaria. După verificări, care au durat 10 ore, polițiștii austrieci au confiscat cantități uriașe de alimente și băuturi alcoolice, relatează ziarului Kronen Zeitung.

„În timp ce pasagerii aveau cu ei cantități mai mici de mâncare și alcool, proviziile șoferilor erau semnificativ mai mari. În cele din urmă, inspecția a durat 10 ore”, precizează sursa citată.

Polițiștii au găsit 270 de kilograme de carne, 7 kilograme de ouă, 63 de kilograme de brânză, 8 kilograme de fasole, 66 de kilograme de struguri și 50 de kilograme de mere.

Au mai fost găsiți și 408 litri de băuturi alcoolice de diferite tipuri, printre care și 100 de litri de țuică, 36 de sticle de spumant și 12 litri de vodcă. 

Bunurile au fost confiscate, iar toate alimentele perisabile au fost distruse.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării