main logo
31638

Șoferița cu Porsche, filmată cum a distrus gardul unei case în 2018

Șoferița care a provocat un accident teribil, soldat cu doi morți și zeci de răniți în sectorul Buiucani, a fost implicată într-un alt accindent, lăsând o gospodărie fără gard.

Șoferița cu Porsche, filmată cum a distrus gardul unei case în 2018Colaj: Știri.md

Imaginile video au fost publicate pe Internet, iar totul s-ar fi întâmplat acum mai bine de un an, transmite Știri.md

Potrivit unui martor, femeia ar fi accidentat un automobil de model Renault și a încercat să fugă de la fața locului, însă ghinion, aceasta a intrat cu mașina în gardul unei gospodării. 

"Doamna care a făcut accidentul în centru orașului a intrat în poarta unei locuințe cu peste un an în urmă chiar după ce a lovit mașina mamei mele", a scris tânărul care a făcut publice imaginile. 

Știri.md amintește că accidentul groaznic s-a produs pe 30 septembrie, la ora 14:08, la intersecția bulevardului Alba Iulia cu strada Onisifor Ghibu

O mașină de marca Porsche Cayenne s-a tamponat într-un troleibuz condus de un șofer de 40 de ani, iar în urma impactului puternic, troleibuzul a fost redirecționat pe trotuar.

La volanul mașinii era o femeie în vârstă de 33 de ani, care pentru moment se află în secția de reanimare, iar pasagerul, un bărbat, care era pe scaunul din față a mașinii a decedat pe loc.

De asemenea, după coliziune, 24 de pasageri au fost preluați de echipaje medicale, printre care un minor

În urma accidentului teribilîncă un bărbat, care a fost transportat în stare gravă la spital, a decedat.

Menționăm că șoferița cu Porsche a mai provocat un accident în 2017 fiind beată la volan, iar ulterior ea a fost condamnată în 2018, la 6 luni de închisoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării