main logo
4372

Reniță: Secvența cu pachetul o pot prezenta din alt unghi de vedere

După ce Igor Dodon a comentat imaginile în care apare alături de Vlad Plahotniuc și sacoșa neagră ca fiind trucate, astăzi Iurie Reniță a venit cu o nouă postare prin care spune că îi poate propune președintelui o nouă secvență video.

Reniță: Secvența cu pachetul o pot prezenta din alt unghi de vedereFoto: captură video

Totodată, deputat a ținut să-l preîntâmpine pe Igor Dodon că coșmarul lui abia începe, transmite Știri.md.

"Dacă principalul petrecăreț și trădător de neam are careva dubii că secvența video prezentată ieri ar fi una trucată, nu-mi rămâne decât să-i mai propun încă una, doar că din alt "unghi de vedere", dar cu același conținut și cu aceiași corupți. Dacă, în continuare, pe băștinașul de la Sadova și pe alții din gașca lui coruptă îi mistuie atât de mult gândul de unde am făcut rost de această secvență video sau cine mi-a transmis-o, le-aș sugera să-și aducă aminte de batjocura celebră, emanată din gura lui Владимир Владимирович Путин: - "Спросите у Додона!" (întrebați-l pe Dodon!). Nu dispera, Igori Nikolaici, coșmarul tău abia începe!" a spus Reniță.

De asemenea, deputatul susține că va insista ca Igor Dodon să ajungă la închisoare și să aibă parte de un proces echitabil.

"Singurul lucru pe care i-l promit lui Dodon, ca șef de stat, e că voi insista să aibă un proces echitabil și transparent, iar la penitenciarul 13 să aibă condiții privilegiate – vor conviețui pașnic și tovărășește cu prietenul lui, Vladimir Plahotniuc, în aceeași cameră (nu în cea reparată anterior!). Vor împărți frățește conserve sau "tușonka" făcută pe la Condrița, fără a-și compromite "titlul nobil" de conservă rusească", a menționat Iurie Reniță.

Știri.md amintește că ieri, 18 mai, deputatul fracţiunii Platforma DA, Iurie Reniţă, a făcut public un alt fragment de la întâlnirea Preşedintelui Igor Dodon cu fostul lider al Partidului Democrat (PDM), Vladimir Plahotniuc, care a avut loc pe 7 iunie 2019, înainte de schimbarea guvernării.

Deputatul declara că imaginile video, care, cel mai probabil, au fost filmate cu o cameră ascunsă la sediul lui Plahotniuc, surprind momentul transmiterii banilor pentru a plăti "salarii în plic" reprezentanţilor Partidului Socialiştilor.

Ulterior, Igor Dodon a venit cu o reacție prin care susținea că aceasta este o tentativă de răzbunare, iar imaginile ar fi trucate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării