main logo
6882

Minorul ucis în bătaie, petrecut pe ultimul drum. Ce spun prietenii

Astăzi, orașul Dubăsari și-a luat rămas bun de la Sergiu, minorul de 17 ani care a fost omorât în bătaie de către doi prieteni de-ai săi.

Minorul ucis în bătaie, petrecut pe ultimul drum. Ce spun prieteniiColaj: știri.md

Imaginile emoționante au fost postate pe un portal local de știri, transmite Știri.md cu referire la echipa.md

Tot presa de peste Nistru scrie că băiatul decedat îl considera pe unul dintre cei care l-a bătut până la moarte, cel mai bun prieten. Cei doi comunicau zilnic, se plimbau împreună.

Directorul colegiului tehnic unde studia suspectul îl caracterizează ca fiind agresiv, mereu liderul grupei. Poate fi arogant cu colegii, dar și cu profesorii. Uneori sărea la bătaie.

Din cauza trăsăturilor sale de caracter, băiatul era deseori trimis la cursuri pentru copii devianți. Ultimul curs a avut loc în data de 14 octombrie, iar băiatul ar fi promis că-și va corecta comportamentul și atitudinea față de alte persoane.

Amintim că un minor de 17 ani a fost bătut, apoi impus să-și sape groapa, după care ucis în bătăi de către doi prieteni de-ai săi, la fel, de 17 ani. Crima s-a produs în noaptea de 18 octombrie. Presa de peste Nistru scrie că băiatul se odihnea împreună cu amicii săi într-un karaoke din orașul Dubăsari. În comentariile de pe o rețea de socializare, amicii victimei scriu că divergențele dintre amici ar fi început din cauza că victima nu le-ar fi pus prietenilor aldămaș.

Atunci, cei doi suspecți ar fi chemat un taxi, l-au dus pe minor pe un câmp și l-ar fi bătut cu bestialitate. Apoi, așa-numiții prieteni ai tânărului l-ar fi obligat să-și sape singur groapa. După ce au văzut că și-a pierdut cunoștința, ceilalți doi minori, dar și taximetristul de 18 ani, l-au pus în portbagaj și l-au aruncat într-un cimitir din oraș.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării