17 864
2
Minor din Dubăsari, impus să-și sape groapa și ucis în bătăi de amici
17 864
2

Istorie de groază la Dubăsari. Un minor de 17 ani a fost impus să-și sape groapa și a fost ucis în bătăi de propriii lui prieteni.

Foto: echipa.md

Totul s-ar fi pornit de la o ceartă, din cauza că minorul nu a vrut să-și servească amicii cu alcool, transmite Știri.md cu referire la echipa.md

Crima care a băgat groaza în locuitorii din Dubăsari s-a produs în noaptea de 18 octombrie. Presa de peste Nistru scrie că băiatul se odihnea împreună cu amicii lui la un karaoke. În comentariile de pe o rețea de socializare, oamenii scriu că victima ar fi refuzat să pună aldămaș, adică să-i servească pe amicii săi cu alcool. Acest fapt a servit drept cauza principală a conflictului.

Grupul de băieți ar fi chemat un taxi, l-au dus pe minor pe un câmp deschis, apoi l-ar fi bătut crunt. Și pentru că nu ar fi fost suficient, așa-numiții prieteni ai tânărului l-ar fi obligat să-și sape singur groapa. Toată scena înfiorătoare s-a petrecut sub ochii taximetristului, care nu a intervenit nicicum. Mai mult, când minorul și-a pierdut cunoștința, taximetristul i-ar fi ajutat pe doi minori să-l pună în portbagajul mașinii.

Minorul era încă viu când prietenii lui l-au aruncat într-un cimitir din oraș. Dimineața, un locuitor a depistat băiatul nemișcat, la pământ, și a chemat ambulanța. Băiatul a fost internat în reanimare, însă, la scurt timp a decedat.

Pe o rețea de socializare minorul decedat apare pe o fotografie alături de unul dintre suspecții care l-ar fi omorât. Ei erau prieteni de mult timp, mai scrie presa din Dubăsari.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter