main logo
973

Dădaca care a omorât-o pe Yasemin, condamnată la 17 ani de închisoare

Dădaca originară din Ucraina, care a omorât-o pe Yasmin Vintea, fetița în vârstă de un an și două luni a unui cuplu de moldoveni, a fost condamnată la 17 ani de închisoare.

Dădaca care a omorât-o pe Yasemin, condamnată la 17 ani de închisoareFoto: elenarobu.md

În același timp, femeia este obligată de autoritățile israeliene să plătească despăgubiri în valoare de 120 de mii de șekeli, echivalentul a 30 de mii de euro, scrie jurnalista Elena Robu pe blogul său, transmite Știri.md.

Sentința instanței este definitivă.

De menționat este faptul că procurorii israelieni au cerut ca pedeapsa femeii să fie de 20 de ani de detenție.

Știri.md amintește că fetița de un an și două luni, născută într-o familie de moldoveni stabilită în Israel, a murit la grădiniță după ce dădaca a izbit-o violent de salteaua de pe podea, iar apoi s-a culcat peste ea și un alt copil. 

Ulterior, oamenii legii au ridicat înregistrările video de la grădinița privată pe care o frecventa copila și au stabilit detaliile crimei. 

Dădaca o târa pe fetiță de mână, iar apoi a aruncat-o pe salteaua așternută pe jos, astfel încât copilul s-a lovit cu fața. Ea a procedat similar și cu un alt copil, i-a acoperit cu o plapumă și s-a culcat peste ei, scoțând telefonul mobil. 

Când copilul de sub ea a început să se miște, ea l-a întors invers și s-a culcat iar pe el. Procurorii consideră că fetița a murit asfixiată.

Vezi și:

Cazul Yasmina: Mărturii halucinante la judecată. Părinții au dat ochii cu dădaca

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării