main logo
1193

Pană de curent: Gavrilița a condamnat atacurile forțelor armate ruse

Premierul Natalia Gavrilița a condamnat atacurile forțelor armate ruse asupra Ucrainei.

Pană de curent: Gavrilița a condamnat atacurile forțelor armate ruseColaj: știri.md

Reacția vine după ce bombardamentele au perturbat din nou sistemul energetic al R. Moldova, iar o rachetă a căzut pe teritoriul țării noastre, într-o livadă din Briceni, transmite Știri.md.

"Dragi cetățeni, în Ucraina are loc un nou val de atacuri cu rachete, care generează consecințe directe și asupra țării noastre.

Am fost informată că, în urmă cu puțin timp, o patrulă a Poliției de Frontieră a descoperit componentele unei rachete în apropierea orașului Briceni. Poliția de Frontieră a intensificat patrulele și a ridicat gradul de alertă în Briceni și Ocnița. Zona unde a fost descoperit obiectul explozibil a fost izolată, iar la fața locului se află serviciile specializate ale Ministerului Afacerilor Interne. 

În același timp, Moldelectrica anunță despre perturbații în sistemul energetic, care ar putea duce la posibile deconectări. Vă rugăm să urmați recomandările organelor abilitate și să rămâneți în siguranță

Atât eu, cât și colegii mei depunem toate eforturile ca să ținem situația sub control și să nu admitem riscuri pentru oamenii noștri. 

Condamn cu fermitate aceste atacuri brutale asupra unor ținte civile din Ucraina și reiterez deplina noastră solidaritate cu poporul ucrainean în aceste clipe grele", a conchis Gavrilița.

Știri.md amintește că mai multe aparate electronice din R. Moldova au sesizat oscilații mari de tensiune.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării