main logo
1366

OZN misterios, filmat cum cade într-o zonă legendară din Rusia

O minge luminoasă imposibil de identificat se vede pe imaginile video. Este posibil să fie un OZN care s-a prăbușit pe același loc al meteoritului Tunguska.

OZN misterios, filmat cum cade într-o zonă legendară din Rusia

La Tunguska a avut loc o explozie puternică în apropiere de râul Podkamennaia din Rusia, la ora 00:13:35, în data de 30 iunie 1908 a cărui putere a fost incredibil de mare, transmite Știri.md cu referire la evz.ro.

Un incident cu un obiect misterios a avut loc în Rusia chiar la Krasnoyarsk, aproape de locul unde a căzut un meteorit puternic echivalent cu „185 de bombe de la Hiroshima“. 

Videoclipul începe cu două lumini albe strălucitoare. În colțul din stânga sus al ecranului, puteți vedea o minge luminoasă verde care se mișcă rapid spre Pământ.

Pe măsura ce maşina avansa camera de bord a arătat cum lumina verde incandescentă a devenit albă înainte de a se schimba din nou în culoarea portocalie. 

Lumina apoi dispare. Imaginile au fost filmate în apropierea locului impactului meteoritului Tunguska care a lovit regiunea în 1908. 

Impactul meteoritului Tunguska a fost estimat a fi la fel de puternic ca și 185 de bombe de la Hiroshima.

Un martor al ultimului fenomen ciudat, Piotr Bondarev, a spus: "Noaptea a devenit luminoasă și caldă ca și cum s-ar fi aprins un bec uriaș". 

"Era în jurul orei 19:30, mergeam afară împreună cu soția și copiii, când cerul devenea galben apoi verde". "Mulți oameni au văzut și au fost foarte agitați".

"Cred că este imposibil ca obiectul strălucitor să fi fost un meteorit sau altceva". 

Unii experți au speculat că obiectul care a fost văzut deasupra dealurilor siberiene a fost un meteorit, dar nu a fost atribuită nici o dovadă concludentă acestei idei. 

Nu s-au raportat accidente și nu s-au recuperat resturi de la locul accidentului, dar experții sunt deschişi cu privire la posibilitățile unei situaţii ciudate care trebuie analizată.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării