Cele mai ciudate mancăruri din lume
Cu totii am incercat mancarea chinezeasca, thailandeza, arabeasca sau multe alte preparate specifice anumitor zone pe care le-am vizitat.

Dar multi dintre noi, probabil, nu stiu de existenta unor preparate care la prima vedere ar starni mai degraba greata, decat pofta. “Huffington Post” a facut o lista cu cele mai ciudate mancaruri din intreaga lume.
Tu ai avea curaj sa incerci asa ceva?
Escamoles (Mexic)
Escamoles sunt larve de furnici din specia Liometopum si sunt considerate o adevarata delicatesa, ele se prajesc si se consuma sub forma de taco (mancare traditionala mexicana). Acest preparat are un gust asemanator untului si consistenta unei branze telemea.
"Huffington Post" a facut o lista cu cele mai ciudate mancaruri din intreaga lume.
Balut (Filipine)
Este un ou fertilizat de gasca sau de gaina, cu un embrion aproape dezvoltat in interior, fiert si consumat in coaja. Este considerat o delicatesa dar si un puternic afrodiziac. Lichidul ce inconjoara embrionul se soarbe inainte ca coaja sa fie inlaturata.
Casu Marzu
Casu Marzu este un cascaval din regiunea Sardinia, Italia, care are in componenta larve de insecte. Cacavalul este lasat la fermentat iar intreg procesul este realizat cu ajutorul larvelor de muste care sunt introduse in mod voit, producand astfel descompunerea grasimilor. Casu Marzu nu este gustarea potrivita, insa pentru cei mai curajosi merita incercat, alaturi de paine sarda sau "pane carasau" si un vin rosu tare.