main logo
707

Zlatan Ibrahimovic, tentat de o revenire la Ajax Amsterdam

Zlatan Ibrahimovic (37 de ani) mai are contract până la finalul anului cu Los Angeles Galaxy, iar atacantul se gândeşte deja la ce va urma după ce îşi va termina cariera de jucător.

Zlatan Ibrahimovic, tentat de o revenire la Ajax AmsterdamFoto: prosport.ro

Într-un interviu acordat De Telegraaf, suedezul a anunţat că i-ar plăcea să ocupe un post de conducere, dar nu oriunde, ci chiar la una dintre fostele sale echipe, Ajax Amsterdam, club la care este legitimat în prezent Răzvan Marin, transmite Știri.md cu referire la Prosport.ro.

„De obicei, nu mă întorc la echipele pentru care am jucat, dar aş putea să ajung în conducerea lui Ajax după ce îmi voi încheia cariera. Aş face o treabă mai bună decâ cei care sunt acum”, a declarat Ibrahimovic, pentru sursa citată, în stilul său caracteristic.

Zlatan Ibrahimovic evoluează din martie 2018 la formaţie din MLS. În sezonul 2019, atacantul a evoluat în 16 partide, reuşind 13 goluri.

Crescut la Malmo, suedezul a făcut pasul în Olanda în 2001, la Ajax, pentru aproximativ 8 milioane de euro. Zlatan a înscris 48 de goluri în 110 meciuri, obţinând două titluri, o Cupă şi două Supercupe ale Olandei.

Ulterior, Ibrahimovic a făcut pasul în aproape toate campionatele mari ale Europei, jucând pentru Juventus, Inter Milano, FC Barcelona, AC Milan, PSG şi Manchester United.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării