29 noi, 2019 23:15
222
0
Zlatan Ibrahimovic: AC Milan e a doua mea casă. Pot juca până la 50 de ani
29 noi, 2019 23:15
222
0

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani), liber de contract după despărțirea de Los Angeles Galaxy, s-ar putea întoarce pe San Siro, la AC Milan.

La 38 de ani, Ibrahimovic nu se gândește la retragere, transmite Știri.md cu referire la gsp.ro.

Și nici la varianta întoarcerii în Suedia. Hammarby nu avea legătură cu cariera sa. A cumpărat 50 la sută din acțiunile clubului scandinav.

Pe teren, Ibra plănuiește să revină la Milan. Potrivit cotidianului italian Gazzetta dello Sport, negocierile dintre clubul rossonero și Zlatan s-au intensificat în ultimele zile. Iar atacantul a lansat o declarație de dragoste în cotidianul roz.

„Milan e a doua mea casă. Am amintiri minunate acolo, cu orașul și oamenii săi. Dacă proiectul mă stimulează, pot juca până la 50 de ani", a fost mesajul nordicului, care se compară cu faimosul Garibaldi.

„Tocmai mi-am încheiat experiența la Los Angeles. A fost fantastic. De acum, suntem doi care au încercat să fie eroii celor două lumi: eu și Giuseppe Garibaldi". 

Garibaldi a fost un general vestit italian (1807-1882), supranumit „eroul celor două lumi" după incursiunile militare din Europa și America de Sud.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter