main logo
395

Zinedine Zidane, conferință categorică înainte de Real - Celta Vigo

Zinedine Zidane, 46 de ani, antrenorul recent instalat pe banca lui Real Madrid, a susținut azi o conferință de presă înaintea meciului de debut contra lui Celta Vigo, care va avea loc sâmbătă.

Zinedine Zidane, conferință categorică înainte de Real - Celta Vigo

Tehnicianul francez de 46 de ani a vorbit despre situațiile lui Isco, 26 de ani, și Gareth Bale, 29 de ani, doi jucători care nu se aflau pe lista favoriților predecesorului Santiago Solari, transmite Știri.md cu referire la Gsp.ro.

„Isco vrea doar să joace fotbal, nimic mai mult. Suntem aici pentru a ne gândi doar la fotbal. Am de gând să mă bazez pe Isco la fel cum mă voi baza pe ceilalți jucători. Cel mai important lucru e că voi face fiecare jucător să se simtă foarte implicat.

Nu voi vorbi despre situația lui Bale în acest punct al sezonului. Mai sunt 11 meciuri în campionat și am de gând să mă bazez pe el. El e pregătit să joace”, a spus Zidane. 

Despre Neymar și Mbappe, transferuri intens vehiculate de presa internațională: „Nu voi vorbi despre jucători care nu sunt ai mei. Tot ce pot să vă spun despre ei e că sunt doi jucători cu foarte mare calitate”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării