main logo
862

Vitalie Damaşcan a marcat un gol fabulos în partida cu Chindia Târgoviște

Atacantul moldovean Vitalie Damaşcan este într-o formă bună înaintea meciurilor din această lună ale Naţionalei Moldovei.

Damaşcan a marcat un gol fabulos în partida cu Chindia Târgoviște

Acesta a marcat un gol fabulos pentru echipa sa de club, FC Voluntari, în partida cu Chindia Târgoviște, din etapa a 30-a a Superligii româneşti, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

Vitalie Damaşcan a marcat, astfel, al nouălea său gol în acest sezon. Ceilalţi doi jucători moldoveni ai grupării din Ilfov, fundaşul Igor Armaş şi mijlocaşul Vadim Rață, au fost integralişti în această partidă.

FC Voluntari, însă, nu a reuşit să îşi menţină avantajul în partida ce s-a disputat la Ploieşti, fiind egalată în minutul 71, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Vitalie Damaşcan şi Vadim Raţă au fost convocaţi de selecţionerul Sergiu Cleşcenco pentru meciurile din preliminariile Campionatului European din 2024 cu Insulele Feroe şi Cehia. Cele două partide, care sunt programate pentru 24 şi, respectiv, 27 martie, vor fi transmise, în direct, de PRIME, cu începere de la ora 21:45.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării