main logo
542

Virgiliu Postolachi, meci de vis la International Champions Cup

Virgiliu Postolachi este primul moldovean care joacă într-un meci din cadrul prestigiosului turneu amical International Champions Cup.

Virgiliu Postolachi, meci de vis la International Champions Cup

Legitimat la Paris Saint-Germain, atacantul în vârstă de 18 ani a fost introdus în teren în minutul 72 în partida cu Bayern Munchen ce s-a disputat la Klagenfurt, în Austria, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

Postolachi l-a înlocuit pe Adrien Rabiot când PSG-ul era condus cu 1-2. 

Deşi a deschis scorul în minutul 31 prin Thimoty Weah, fiul fostului mare jucător liberian George Weah, campioana Franţei nu a fost în stare să țină ritmul și în repriza a doua. 

Deţinătoarea titlului din Bundesliga a înscris de trei ori prin Javi Martinez, Renato Sanches şi Joshua Zirkzee, iar Bayern Munchen s-a impus cu 3-1.

Moldoveanul Virgiliu Postolachi nu s-a prea evidențiat în cele 18 minute jucate, însă va mai avea ocazia s-o facă în alte meciuri. 

Asta, deoarece Paris Saint Germain mai are programate încă două partide până la sfârşitul lunii. Pe 28 iulie parizienii vor întâlni pe Arsenal londra, iar două zile mai târziu - pe Atletico Madrid.

International Champions Cup este un turneu amical ce se desfăşoară pe toate continentele înaintea startului campionatelor interne a țărilor europene. 

Campioana în exerciţiu este FC Barcelona, iar la ediţia curentă participă din nou echipe de calibru, cum ar fi Real Madrid, Juventus Torino, Manchester City, Borussia Dortmund sau FC Liverpool.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării