main logo
570

Victorie categorică pentru tricolori împotriva reprezentativei Slovaciei

Echipa națională de fotbal pe plajă a Republicii Moldova a început spectaculos Campionatul European, Divizia B, pe care îl găzduiește.

Victorie categorică pentru tricolori împotriva reprezentativei SlovacieiFoto: publika.md

"Tricolorii" au învins-o categoric pe reprezentativa Slovaciei, scor 6-0, în meciul jucat pe arena din parcul „La Izvor”, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

Nicolae Ignat a pornit mașina de goluri cu reușita din minutul 11. Căpitanul Grigore Cojocari a înscris de două ori în repriza secundă.

Pe final de meci, Moldova a mai marcat trei goluri. Leonid Podlesnov, Andrei Negara și Constantin Gurjui au trimis pe rând balonul în plasa porții slovacilor.

"Le mulțumesc suporterilor. Au fost mulți, au strigat, ne-au încurajat", a spus Grigore Cojocari, căpitan Moldova.

"Un meci greu și pentru noi și pentru adversari. Ca primul meci la noi în țară a fost super. Mulțumesc suporterilor", a declarat Nicolae Ignat, jucător Republica Moldova.

"La Campionatul European nu sunt meciuri ușoare. Toate sunt destul de grele. Fotbalul de plajă e un sport dificil", a menţionat Andrei Negara, jucător Republica Moldova.

"Cel mai important este că băieții și-au stăpânit emoțiile, deoarece a fost primul meci oficial acasă, pe propriul stadion. Le mulțumesc. Au luptat până la capăt. Au îndeplinit obiectivul, ba chiar au făcut mai mult şi au dat dovadă de creativitate. Rezultatul s-a văzut, 6 goluri marcate", a spus Ruslan Pernai, selecționer Republica Moldova.

Vineri, naționala noastră va juca al doilea meci din grupă cu Bulgaria. Moldova organizează în premieră Campionatul European de fotbal pe plajă. La turneu participă 11 echipe naționale, repartizate în 3 grupe.

Câștigătoarele grupelor și cea mai bună formație clasată pe locul secund se vor califica în semifinale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării