main logo
448

Victor Ciobanu este polițist de frontieră. Cum l-au felicitat colegii

Victor Ciobanu, luptătorul de stil greco-romane, care a obținut ieri, aurul la Campionatul European de la București, este angajat al Poliției de Frontieră.

Victor Ciobanu este polițist de frontieră. Cum l-au felicitat colegii

Inspectorii din punctul de trecere Leușeni au fost primii care l-au felicitat pentru rezultatele deosebite, transmite Știri.md.

„Echipa Poliției de Frontieră transmite cele mai sincere urări de bine, prosperitate și succese în continuare", se arată într-un comunicat emis de Poliția de Frontieră.

Sportivul a reușit să înregistreze o performanţă istorică după ce l-a învins pe deţinătorul titlului mondial, rusul Serghei Emelin, în finala categoriei de greutate de până la 60 de kilograme. 

Duelul a început superb în favoarea moldoveanului care a acumulat primele patru puncte, tensiunea și surprizele însă au durat pe tot parcursul luptei, totuși Ciobanu a reuşit să acumuleze încă un punct care a fost şi cel decisiv.

Amintim că anul trecut, Victor Ciobanu a cucerit medalia de argint la Campionatul Mondial, cedând în finală chiar în faţa lui Serghei Emelin. 

La Campionatele Europene de la Bucureşti, Republica Moldova a fost reprezentată de 22 de luptători.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării