main logo
1692

Viața de lux a lui Cristiano Ronaldo: Pe ce cheltuiește sute de milioane

Cristiano Ronaldo, 34 de ani, este unul dintre cei mai bine plătiți sportivi din lume. În 2019, portughezul a câștigat circa 100 milioane de euro, conform revistei Forbes.

Viața de lux a lui Cristiano Ronaldo: Pe ce cheltuiește sute de milioane

Banii au venit din salariul său de la Juventus, reclame, contracte de sponsorizare și postări pe Instagram, transmite Știri.md cu referire la digisport.ro.

De-a lungul carierei, starul lusitan a încasat în jur de 800 de milioane de euro. Publicația Business Insider a ”calculat” pe ce cheltuiește Cristiano Ronaldo sumele pe care le încasează.

Mașinile, una dintre marile pasiuni ale lui Ronaldo

Una dintre cele mai mari pasiuni ale lui Ronaldo sunt mașinile. Vedeta lui Juventus conduce un Lamborghini Aventador, în valoare de 270 de mii de euro. Portughezul mai deține un Maserati, un Bentley, un Porsche și un Mercedes.

În martie 2019, Cristiano a adăugat în colecția sa auto un Rolls Royce de 323 de mii de euro. E vorba despre primul SUV făcut vreodată de compania Rolls Royce.

De-a lungul anilor, Ronaldo a și distrus câteva mașini. În 2009, de pildă, lusitanul a făcut praf un Ferrari de 285 de mii de euro, la Manchester.

Locuințe de zeci de milioane de euro și afaceri imobiliare

Cristiano are, în La Finca, un cartier exclusivist din Madrid, o vilă care costă circa 5,5 milioane de euro. Locuința are piscină în aer liber, sală de gimnastică dotată cu echipament complet și o cameră cu trofeele cucerite de el de-a lungul anilor.

În 2015, Ronaldo a dat aproximativ 15,5 milioane de euro pe un apartament de 2.500 metri pătrați în Turnul Trump, din Manhattan.

Un alt loc în care se duc banii lui Cristiano Ronaldo sunt afacerile imobiliare. Fotbalistul a deschis un hotel cu temă fotbalistică în Madeira. Hotelul ”Pestana CR7”, cu 48 de camere, este parțial deținut de Ronaldo. Are mochete pe holuri, care se aseamănă cu un teren de fotbal, precum și obiecte sportive de colecție, cum ar fi cămășile, trofeele și pantofii sport aparținând lui Ronaldo.

Ronaldo are cel mai scump Rolex făcut vreodată

De asemenea, Ronaldo deține mai multe ceasuri scumpe. A fost surprins purtând un ceas de 143 de mii de euro, iar în decembrie 2019 a avut la mână cel mai scump Rolex făcut vreodată, în valoare de aproximativ 450 de mii de euro.

Ronaldo este și pasionat de modă. Din 2009, are propriul brand de modă, CR 7, care produce o gamă variată de produse, de la șepci până la pantofi și parfumuri.

Un fan al crioterapiei, terapie unde corpul este supus la temperaturi cât mai scăzute ca să ajute mușchii să se recupereze, Ronaldo și-a instalat, în 2013, în casa sa o criocameră în valoare de aproape 45 de mii de euro.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării