main logo
393

Un suporter al lui FC Rostov a venit la meci cu un covor

Un covor te poate face vedetă peste noapte. Pentru asta trebuie să vii cu el... în tribune, la un meci de fotbal.

Un suporter al lui FC Rostov a venit la meci cu un covor

Alexei este suporter al lui FC Rostov şi a venit la partida cu Enisei Krasnoiarsk din prima divizie rusească cu un covor de acasă. Pozele au devenit virale pe internet şi au fost preluate de aproape toată presa din acea țară, transmite Ştiri.md cu referire la Publika.

Peste câteva zile, băiatul în cauză a fost invitat la baza de antrenament a clubului, dar cu covorul la el, pentru a face poze cu fotbaliştii. Printre norocoşii care s-au fotografiat cu deja renumitul covor s-a numărat şi internaționalul moldovean Alexandru Gaţcan, tocmai căpitan de echipă la FC Rostov.

"Am decis să încerc, doar că aveam dubii că voi putea intra cu el în tribune. Într-un final am trecut controlul. Cei de la securitate m-au rugat să desfac covorul după care au zâmbit şi mi-au zis "Bun venit!" Deci, nu au fost probleme. Covorul te face să te simţi ca acasă, iar stadionul lui FC Rostov este pentru mine a doua casă", a spus Alexei, suporter Rostov.

Oficialii clubului au anunţat că vor aşterne astfel de covoare în diferite locaţii la baza clubului. Mai mult, acum suporterii își pot comanda seturi de echipament cu elemente ale covorului. Preţul unui astfel de set este de 2500 de ruble, echivalentul a 600 de lei moldovenești.

Printre altele, covorul lui Alexei i-a purtat noroc echipei. FC Rostov a câștigat net meciul cu Enisei Krasnoiarsk, scor 4-0.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării