Un star Real Madrid va plăti 30.000 de euro pentru a scăpa de pușcărie
11 noiembrie, 09:44
225
0
Un star Real Madrid va plăti 30.000 de euro pentru a scăpa de pușcărie
11 noiembrie, 09:44
225
0

Atacantul echipei Real Madrid, Luka Jovici, va plăti o amendă de aproximativ 30.000 de euro în ţara sa, pentru a scăpa de închisoare, după ce a încălcat măsurile de restricţie impuse de autorități din cauza crizei sanitare declanșată de noul coronavirus, transmite Reuters.

Foto: therealchamps.com

În vârstă de 22 de ani, fotbalistul sârb a acceptat să plătească o amendă de 3,5 milioane de dinari în următoarea lună pentru a nu ajunge la închisoare pentru şase luni, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

Cu toate că ar fi trebuit să stea în izolare pentru o perioadă de 14 zile, Jovici a plecat din Spania la Belgrad, la debutul pandemiei, în martie, pentru a sărbători ziua de naştere a iubitei sale.

Faimosul sportiv ar fi trebuit să rămână în Spania, după ce echipa Real Madrid a intrat în izolare, în urma unui caz de infectare cu noul virus ucigaș înregistrat la formaţia de baschet, care folosea acelaşi cantonament. În plus, Jovici ar fi trebuit să intre în carantină la sosirea în Serbia, dar a fost văzut sărbătorind pe străzile din Belgrad.

Atacantul a cerut iertare le vremea respectivă pentru fapta sa, dar autoritățile sârbe l-au trimis în judecată.

La momentul respectiv, premierul Serbiei, Ane Brnabici, l-a criticat dur pe fotbalist.

”Aţi văzut cu toţii exemplele fotbaliştilor noştri care vin din străinătate. Acolo au contracte de milioane. Vin aici, ignoră autoizolarea atunci când ajung acasă şi acest lucru trebuie analizat de autorităţile noastre.”, a declarat primul ministru sârb.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter