main logo
506

Un sportiv va încasa €142.470 pe secundă pentru un meci demonstrativ

Floyd Mayweather, super campionul din box, va lupta pe 31 decembrie pe “Superarena” din Saitama, Japonia, împotriva lui Tenshin Nasukawa, un campion japonez din kickbox şi MMA. Lupta va fi una demonstrativă, dar care vine în faţă cu sume fabuloase.

Un sportiv va încasa €142.470 pe secundă pentru un meci demonstrativ

Sportivul din SUA rămâne unul dintre cei mai excentrici sportivi, dar şi unul dintre cei mai bogaţi din lume. Iar Mayweather îşi va rotunji conturile cu o sumă fabuloasă. Boxerul care l-a învins pe Connor McGregor va încasa, pentru lupta din ultima zi din an, 77 de milioane de euro sau 142.470 de euro pe secundă, relatează Ştiri.md cu referire la mediafax.ro 

Demonstrativul va dura doar nouă minute şi va avea trei minute pe repriză: "Nu va fi o luptă oficială, va fi un meci demonstrativ. Cel mai bine plătit din istorie. Doar pentru a promova acest eveniment s-a plătit o sumă cu 7 cifre, doar pentru a vorbi despre acest spectacol, este o nebunie. Regulile vor fi cele ale unui meci demonstrativ. Mă voi mişca timp de 9 minute. Este evident că, în ciuda faptului că m-am retras, încă mai pot să profit de astfel de ocazii. Am tot timpul apariţii în lumea întreagă şi câştig astfel o grămadă de bani", a declarat Mayweather.

"Nimeni nu l-a învins pe adversarul meu în trecut şi aş vrea să fiu eu cel care face istorie. Pumnul meu poate schimba istoria. Nu vreau neapărat anumite reguli, cu sau fără lovituri de picior. Adversarul meu pare mai înalt decât este, dar cred că îl pot lovi", a spus Nasukawa.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării