main logo
1158

Un jucător Real Madrid ar putea pleca la Liverpool. Reacția lui Zidane

Zinedine Zidane a revenit la Real Madrid la mai puțin de un an după ce se despărțise de gruparea de pe Bernabeu.

Un jucător Real Madrid ar putea pleca la Liverpool. Reacția lui Zidane

Triplu câștigător al UEFA Champions League cu „albii”, tehnicianul francez a început deja să-și facă planurile pentru sezonul viitor, transmite Știri.md cu referire la Digisport.ro.

Cei de la France Football au anunțat pe prima pagină că Mbappe este prioritatea numărul 1 a celor de la Real Madrid în perioada de transferuri, însă Zizou este foarte preocupat și de soarta jucătorilor pe care îi are deja în subordine. 

Este și cazul lui Marco Asensio (23 de ani) care, deși a bifat 36 de meciuri la Real Madrid în acest sezon, nu a fost considerat niciodată un jucător de bază. 

Conform presei din Anglia, mijlocașul a ajuns în atenția lui Liverpool, însă Zidane nici nu vrea să audă de o posibilă plecare a lui Asensio.

În momentul în care discuțiile privind un potențial transfer al lui Asensio i-au ajuns la urechi, antrenorul francez a luat imediat atitudine. S-a dus direct la fotbalistul său și i-a transmis un mesaj clar. 

„Am vorbit cu el (n.r. Asensio) și i-am spus că va fi un jucător fundamental pentru această echipă. Și că îl vreau aici, cu noi”, i-a spus Zidane lui Asensio.

Cotat la 80 de milioane de euro de transfermarkt, Marco Asensio are o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării