main logo
524

Un jucător de tenis l-a imitat pe Rafael Nadal în semn de protest

Un jucător de tenis l-a imitat pe Rafael Nadal în semn de protest față de o decizie a arbitrului, gestul său provocând hohote de râs pe arenă.

Un jucător de tenis l-a imitat pe Rafael Nadal în semn de protest

Nick Kyrgios a protestat, joi, în partida cu Gilles Simon, scor 6-2, 6-4, 4-6, 7-5, de la Australian Open, împotriva deciziei arbitrului de a-l penaliza pentru că a tras de timp, imitându-l pe Rafael Nadal, transmite Știri.md cu referire la stiripesurse.ro.

Nemulțumit că a fost penalizat de arbitru, Nick Kyrgios a protestat împotriva deciziei acestuia imitându-l pe Rafael Nadal, cunoscut pentru faptul că nu se grăbește atunci când trebuie să servească.

Kyrgios a stârnit amuzamentul fanilor când a refăcut ”ritualul” numărului 1 mondial. Australianul s-a prefăcut că își așează părul după urechi și apoi și-a tras pantalonii.

Nu doar fanilor le-a stârnit râsul gestul lui Kyrgios, ci și arbitrului care tocmai îl penalizase.

La rândul său, și Gilles Simon l-a imitat pe jucătorul spaniol, pretinzând că își trage pantalonii, stârnindu-i lui Nick Kyrgios un râs isteric.

Nick Kyrgios ar putea să se întâlnească pe Rafael Nadal în optimile de finală, dacă ambii jucători vor reuși să avanseze până în acea etapă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării