main logo
3417

Un fotbalist și-a luat avânt de 40 m pentru a executa un penalty eșuat

Un jucător din Nigeria a oferit faza sfârșitului de an în fotbal. Și-a luat elan considerabil pentru a executa un penalty, apropiindu-se de centrul terenului, însă execuția a lăsat de dorit.

Un fotbalist și-a luat avânt de 40 m pentru a executa un penalty eșuatFoto: prosport.ro

Duelul dintre două echipe din Nigeria s-a decis în urma ”loteriei” loviturilor de departajare. Unul dintre executanți a ales un procedeu care a făcut înconjurul lumii, transmite Știri.md cu referire la digisport.ro.

Cum să nu execuți un penalty! Și-a luat elan de 40 de metri și a ratat lamentabil

Fotbalistul s-a îndepărtat ușor de punctul cu var până a ajuns aproape de linia mijlocului terenului, la aproximativ 40 de metri de poartă.

Apoi s-a deplasat ușor, a făcut nu mai puțin de 22 de pași, s-a oprit de două ori și a tras slab, pe centrul porții, permițându-i portarului advers să intervină fără probleme.

Comentatorul și operatorul video au fost luați prin surprindere de avântul pe care și l-a luat jucătorul nigerian. În total, pe toate rețelele sociale, imaginile au strâns peste 6 milioane de vizualizări și un milion de aprecieri.

În luna februarie, la meciul dintre modestele Atletico Atlanta și Villa San Carlos, din prima rundă a Cupei Argentinei, Coronel, fotbalistul gazdelor, a avut o execuție asemănătoare.

Asemenea nigerianului, jucătorul de la Atletico Atlanta și-a luat un elan de aproximativ 20 de metri, s-a oprit de două ori în drumul spre balon și a ratat lamentabil.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării